De handgemaakte Henkie & Zussie omslagdoek is een item waar je zeker geen spijt van zult krijgen. Met de ruime afmeting van ongeveer 75 x 75cm is de omslagdoek prettig in het gebruik. Wikkel je baby lekker in bij het kraambezoek, na het badje, op het consultatieburo of tijdens het voeden. Door twee verschillende stoffen te gebruiken is de omslagdoek dubbelzijdig in het gebruik. De ruime capuchon zorgt ervoor dat het kwetsbare hoofdje van je baby lekker beschermd is.

Voor de omslagdoeken van Henkie & Zussie gebruiken we wafelkatoen, badstoftricot, bamboestof, teddy en hydrofiel.

 

 

 

Sorteer op
 • Omslagdoek beige en offwhite met slakjes en regenboogjes
  Omslagdoek beige en offwhite met slakjes en regenboogjes

  Deze omslagdoek van Henkie & Zussie is handgemaakt van een beige french terry tricot gecombineerd met een offwhite tricot met o.a. slakjes en regenboogjes.

  € 24,95
 • Omslagdoek oudroze en offwhite met mini bloempjes
  Omslagdoek oudroze en offwhite met mini bloempjes

  Deze omslagdoek van Henkie & Zussie is handgemaakt van een oud roze brushed tricot gecombineerd met een offwhite tricot met roze mini bloempjes.

  € 24,95
 • Omslagdoek gele hydrofiel
  Omslagdoek gele hydrofiel

  Deze omslagdoek van Henkie & Zussie is handgemaakt van een zacht gele hydrofiel. Door deze stof is deze omslagdoek ook uitermate geschikt om je kindje mee af te drogen na het badje.

  € 24,95
 • Omslagdoek lichtroze hydrofiel
  Omslagdoek lichtroze hydrofiel

  Deze omslagdoek van Henkie & Zussie is handgemaakt van een lichtroze hydrofiel. Door deze stof is deze omslagdoek ook uitermate geschikt om je kindje mee af te drogen na het badje.

  € 24,95
 • Omslagdoek bruine hydrofiel
  Omslagdoek bruine hydrofiel

  Deze omslagdoek van Henkie & Zussie is handgemaakt van een bruine hydrofiel. Door deze stof is deze omslagdoek ook uitermate geschikt om je kindje mee af te drogen na het badje.

  € 24,95
 • Omslagdoek oudroze hydrofiel
  Omslagdoek oudroze hydrofiel

  Deze omslagdoek van Henkie & Zussie is handgemaakt van een oud roze hydrofiel. Door deze stof is deze omslagdoek ook uitermate geschikt om je kindje mee af te drogen na het badje.

  € 24,95
 • Omslagdoek groen en wit met zwarte veertjes
  Omslagdoek groen en wit met zwarte veertjes

  Deze omslagdoek van Henkie & Zussie is handgemaakt van een oud groene wafel gecombineerd met een witte katoen met zwarte veertjes.

  € 24,95
 • Omslagdoek jeans blauw en blauw met autootjes
  Omslagdoek jeans blauw en blauw met autootjes

  Deze omslagdoek van Henkie & Zussie is gemaakt van een jeans blauwe wafel gecombineerd met een blauwe katoen met ouderwetse trapautootjes.

  Wasvoorschriften:
  Wij maken al onze producten met veel liefde, zorg en aandacht. Om de…

  € 24,95
© 2021 - 2023 Henkie & Zussie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel