De handgemaakte slabbetjes van Henkie & Zussie zijn perfect voor de allerkleinsten om hun kleertjes schoon te houden of juist om een outfit op te leuken.

De slabbetjes matchen zeer goed bij onze kleding collectie en zijn een echte aanvulling in de kledingkast van je kleintje!

 

 

Sorteer op
per pagina
 • Slabbetje offwhite mini bloempjes
  Slabbetje offwhite mini bloempjes

  Dit slabbetje van Henkie & Zussie is handgemaakt van een offwhite tricot met roze mini bloempjes en heeft een achterkant van een effen oudroze tricot.

  Dit slabbetje hebben we in 2 uitvoeringen. U kunt uw keuze doorgeven bij het…

  € 8,95
 • Slabbetje offwhite met mini diertjes
  Slabbetje offwhite met mini diertjes

  Dit slabbetje van Henkie & Zussie is handgemaakt van een offwhite tricot met mini diertjes en heeft een achterkant van een effen offwhite tricot. Het slabbetje sluit door middel van twee beige koordjes.

  € 8,95
 • Slabbetje petrol blauw met zebra's
  Slabbetje petrol blauw met zebra's

  Dit slabbetje van Henkie & Zussie is handgemaakt van een petrol blauwe tricot met zebra'sen heeft een achterkant van een effen offwhite tricot. Het slabbetje sluit door middel van twee beige koordjes.

  € 8,95
 • Slabbetje offwhite beige mini roosjes
  Slabbetje offwhite beige mini roosjes

  Dit slabbetje van Henkie & Zussie is handgemaakt van een offwhite tricot met beige mini roosjes en heeft een achterkant van een effen offwhite tricot. Het slabbetje sluit door middel van een metalen drukknoopje.

  € 8,95
 • Slabbetje offwhite met beige gestreept
  Slabbetje offwhite met beige gestreept

  Dit slabbetje van Henkie & Zussie is handgemaakt van een offwhite met beige gestreepte tricot en heeft een achterkant van een effen offwhite tricot.

  Dit slabbetje hebben we in 2 uitvoeringen. U kunt uw keuze doorgeven bij het…

  € 8,95
 • Slabbetje offwhite met blauwe rozen
  Slabbetje offwhite met blauwe rozen

  Dit slabbetje van Henkie & Zussie is handgemaakt van een offwhite tricot met blauwe rozen en heeft een achterkant van een effen camel tricot (koordjes), of een effen blauwe tricot (drukkertje).

  Dit slabbetje hebben we in 2…

  € 8,95
 • Slabbetje offwhite met groene en bruine hartjes
  Slabbetje offwhite met groene en bruine hartjes

  Dit slabbetje van Henkie & Zussie is handgemaakt van een offwhite tricot met groene en bruine hartjes en heeft een achterkant van een effen offwhite tricot. Het slabbetje sluit door middel van twee beige koordjes.

  € 8,95
 • Slabbetje blauw wit gestreept met neushoorns
  Slabbetje blauw wit gestreept met neushoorns

  Dit slabbetje van Henkie & Zussie is handgemaakt van een blauw wit gestreepte tricot met neushoorns en heeft een achterkant van een effen offwhite tricot. Het slabbetje sluit door middel van een metalen drukknoopje.

  € 8,95
 • Slabbetje offwhite met panters
  Slabbetje offwhite met panters

  Dit slabbetje van Henkie & Zussie is handgemaakt van een offwhite tricot met panters en heeft een achterkant van een effen offwhite tricot. Het slabbetje sluit door middel van een metalen drukknoopje.

  € 8,95
 • Slabbetje offwhite met schapen en paarse bloemen
  Slabbetje offwhite met schapen en paarse bloemen

  Dit slabbetje van Henkie & Zussie is handgemaakt van een offwhite tricot met schapen en paarse bloemen en heeft een achterkant van een effen offwhite tricot. Het slabbetje sluit door middel van een metalen drukknoopje.

  € 8,95
 • Slabbetje lichtbeige met olifanten en neushoorns
  Slabbetje lichtbeige met olifanten en neushoorns

  Dit slabbetje van Henkie & Zussie is handgemaakt van een lichtbeige tricot met olifanten, neushoorns, apen en leeuwen en heeft een achterkant van een effen offwhite tricot. Het slabbetje sluit door middel van een metalen…

  € 8,95
 • Slabbetje offwhite met groene hartjes
  Slabbetje offwhite met groene hartjes

  Dit slabbetje van Henkie & Zussie is handgemaakt van een offwhite french terry tricot met groene en bruine hartjes, heeft een achterkant van een effen groene tricot en is rondom afgezet met een groen kantje. Het slabbetje sluit…

  € 9,95
Sorteer op
per pagina
© 2021 - 2023 Henkie & Zussie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel